tisdag 9 november 2010

Grön Barbastark tårta

Den här tårtan gjorde jag också för 1 år sedan på min sons 2 års dag ihop med Chokladig Nalle Puh tårtan. Lilleman är en riktig stark kille tycker de flesta för att va så liten. Därför tyckte jag en barbastark tårta passade bra. Gogglade runt efter bilder och hittade ganska många. Den bilden jag fick insperation från var den här bilden www.dunderbutiken.se/art/barbastark-gron.php. Tårtan är gjord på sockerkaksbotten. Hallonmouss- och vaniljkrämsfyllning. Spacklad med smörkräm i chokladsmak och täckt med grön marsipan. Dekorationerna är gjorda i hemmagjord marsipan och sugerpaste (gelatinfritt).

2 kommentarer:

Barn och babyshop. sa...

Underbar tårta! Vi är på jakt efter något liknande till barnkalaset och ville bara höra om den smakar lika gott som den ser ut?

Sally sa...

Oj? Jag har inte varit inne på min blogg på evigheter. Jag é ingen vidare på att blogga. Ni får gärna smsa eller ringa mig om ni undrar över något. Men jag ska försöka hålla mig uppdaterad på bloggen. De som är gott med mina tårtor är att jag inte använder bara sylt o marsipan. Utan jag använder olika fruktmousser, färska frukter m.m. Man kan gå i under fliken pris o information där har jag radat upp olika smaker, tårtbotten m.m. som man kan välja mellan till sin tårta. Ursäkta för att det tog en sån himmla tid att svara.