söndag 28 augusti 2011

Tingeling tårta!

Jag hade köpt en disney film med tingeling till min brors dotter. Så det blev hennes nya favorit figur så därför önskade hon sig tingeling på tårtan. Och hon älskar choklad så därför blev det en hjärtformad chokladtårta med chokladmousse och gräddkola. Spacklad med chokladfrosting och täckt med sugerpaste. Dekorationerna gjorde jag i flowerpaste och kristyr.
Hennes lillebror älskar Byggaren Bob och fick därför en tårta med Bob på.



2 kommentarer:

Anonym sa...

SÅ FINA TÅRTOR..ops caps lock* och goda mm. Ett tips om du vill få fler besökare... be svarten.blogspot.se lägga till dig i hans muslimer som bloggar lista. Detta kan du enkelt göra genom att slänga ifrån dig en kommentar i ett av hans inlägg så låter han dig veta när han lagt till dig. Detta gjorde jag o besöksantalet ökade markant. Anledningen til latt jag tipsar om sajten e för att ja tkr du e duktig med tårtor och fler borde veta om dig. Tänker slå en signal när nån fyller år eller bara för att.. vid nått tillfälle. I love tårta. so sweet.

Sally sa...

Tack för tipset ska kolla upp detta! Har inte haft min blogg så länge é väldigt dum när det kommer till blogg o facebook o sånt. Tack till dina fina ord och du får gärna slå en signal när du vill.