torsdag 31 oktober 2013

Caisys Halloween tårta

Det önskades en läskig tårta:) Vad tycks?;) Ser nästan för äcklig ut för att äta tycker jag men vem kan motstå en chockladtårta i chockladbotten fylld ett lager chockladmousse och ett lager vaniljmousse med skivad banan. Spacklad med chokladkräm och täckt med marsipan. Dekorerad med modeleringspasta och röd pyntgele. Happy Halloween!!!



Esbjörns Eskimå tårta

Esbjörns fru bad mig göra en rolig tårta. Så jag tänkte att jag kan använda min fantasi och Esbjörns namn. Esbjörn får mig att tänka på björnar och eskimå i någon komisk cartoon:) Därför blev det den här lite roliga tårta. Den innehåller två våningar sockerkaksbotten där den övre botten är en liten igloo för eskimå Esbjörn som sitter och fiskar när han blir attackerad av en isbjörn. Nedersta botten är fylld med ett lager vaniljmousse och ett lager blåbärsmousse. Igloon är fylld med vaniljmousse, blåbärsmousse och skivad banan. Spacklad med vispgrädde och täckt med marsipan. Dekorerad med modeleringspasta och kristyr. 








onsdag 23 oktober 2013

Prickiga cupcakes

Choklad cupcakes. Dom gula är spritsade med vanijmousse. Lila cupcakesen är spritsade med jordgubbsmousse och dom bruna med chokladkräm. Är en garanterad favorit hos barnen. Enkelt och gott;)

Sahars turkosa och lila rosen tårta

Den här tårtan gjordes till min brors fru Sahar på hennes 26 års dag. Stort Grattis! Hipp hipp hurra!:) :) :) En mini våningstårta gjord på sockerkaksbotten fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispgrädde och täckt och dekorerad med marsipan och kristyr. (Jag vet att jag råkade glömma h i birthday:( inte alltid så lätt och göra tårta med barnen hängande runt benen!)







söndag 20 oktober 2013

Idalikas Rosa Nalle Tårta

 Idalikas Nalle tårta är en sockerkaksbotten fylld med ett lager hallonmousse och ett lager vaniljmousse, spacklad med vispgrädde. Täckt och dekorerad med marsipan och flowerpaste. Stort, stort grattis till sötaste Idalika!!! Och förlåt för att jag blev så sen:(





Prinsesstårta

En prinsesstårta med mycket dekoration efter önskemål. Tung tårta som jag fick ha extra stöd i. Olika fyllningar och bottnar i varje våning.




Baby feet tårta

Två likadana tårtor fast med två olika innehåll. Den ena innehåller två kokosbotten fylld med ett lager jordgubbsmousse och ett lager vit chokladmousse i två våningar spacklad med vispgrädde, täckt och dekorerad med marsipan. Den andra tårtan innehåller två ljus chokladbotten fylld med ett lager hallonmousse och ett lager chokladmousse, spacklad med vispgrädde, täckt och dekorerad med marsipan.



Halloween Macarons

Min födelsedagstårta

Min födelsedagstårta och annat. Kul och bli överraskad fast man redan vet;)

Pumpapaj

Efter barnens kalas blev det en hel del pumpa kvar så jag gjorde pumpa paj av det och den var jättegod. Har aldrig ätit något liknande.


Barnens kalas

Till barnens kalas bestämde vi oss för att bjuda på Thanksgiving mat med hel kalkon och allt ihop med ett maskeradkalas efter önskemål. Till efterrätt blev det Mr Bean- och Angry birds tårta.

Blev ganska mycket och göra så jag glömde fota allt men som tur var så fanns det duktiga "fotografer" på kalaset.

Enkel gräddtårta med hallon och blåbär


Hello Kitty tårta

 

Den här smakkombinationen har blivit något populär. Därför ska jag lägga upp vad den här tårtan innehåller då jag nu någorlunda kommer ihåg det. En stor chockladbotten fylld med ett lager blåbärsmousse och ett lager chokladmousse. Spacklad med chokladgrädde och spritsad med blå vispgrädde. Dekorerad med marsipan.