tisdag 6 juni 2017

Wassims studenttårta



Vaniljbotten fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modeleringspasta, tårtbild och ett tygband. 







Mustafas studenttårta


Chokladtårta fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modeleringspasta. 


Bilals studenttårta


Vaniljtårta fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modeleringspasta. 



Ramadan tårta


Chokladtårta fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och sockerkulor. 


Rinors tårta


Vaniljtårta fylld med jordgubb- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjord i sugerpaste, handmålad Albanisk fågel och nonstop chokladknappar samt spritsning med ganach. 


Behars tårta


Chokladtårta fylld med chokladmousse och hasselnötter och vaniljmousse med fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i tårtoblat och ganach samt nonstop chokladknappar. 


Aminas 2års tårta


Vaniljbotten fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och sockerkulor. 


Dennis transformers tårta


Vaniljbotten fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och tårtdekorationer. 


Vaniljkakor


Vaniljkakor med sugerpaste.




Stefanis choklad cupcakes


Choklad cupcakes fyllda med ganach och spritsade med Cream chees frosting. 









Stefanis cakepops


Cakepops i mörk choklad, doppade i vit choklad. 




Stefanis chokladbollar


Supergod chokladbollar doppade i choklad med kokos flingor i bollarna. Rullade i chokladströssel.


Stefanis dopptårta



Chokladtårta fylld med hallon, choklad och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde jag täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i bland annat sugerpaste.