måndag 8 maj 2017

Nerimans my little ponny tårta


Chokladtårta fylld med hallonmousse, chokladmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste, vaniljkaka (regnbågen) och tårtdekorationer i plast. 


Trolls, Musse pig och my little ponny i en samma tårta

 
En våningstårta i choklad i tre olika dekorationer. Fyllda alla tre våningar i hallon och vaniljmousse med chokladbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Nedersta våningen ska föreställa my little ponny, mellersta Musse pig och översta trolls. 






Rigels cars 2 tårta


Chokladtårta fylld med hallon och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste, kristyr och tårtdekorationer i plast.


My little ponny tårta till Dana


Chokladbotten fylld hallon och vaniljmousse samt chokladbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i vaniljkaka, sugerpaste, kristyr och tårtdekorationer i plast. 





söndag 7 maj 2017

Turtles tårta till Omar


Vaniljbotten fylld med jordgubb och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och kristyr samt tårtdekorationer i plast. 



Baklava


Mina hemmagjorda baklava i olika former och nötfyllningar.