tisdag 21 mars 2017

Dunjas Tårta till firandet av Fatima Zahra (AS)


Vit kokosbotten fylld med bärmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är handmålade och spritsade i smörkräm. 



söndag 19 mars 2017

Pokémon tårta till Arwin


Vaniljbotten fylld i tre lager med bärmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste. 


Fotbollstårta till Husein


Chokladbotten fylld med vanilj- och jordgubbsmousse samt chokladbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och smörkräm. 







fredag 17 mars 2017

Enhörningstårta till Leona


Chokladbotten fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och smörkräm. 






MashaAllah tårta till Lear


Choklad fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste/sockerpasta. 




Alis fotboll och familjetårta


Vaniljbotten fylld med vaniljmousse med fruktbitar och hallonmousse med vaniljkräm och banan. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta. 





onsdag 15 mars 2017

Saads gräddtårta


Frukt och gräddtårta i vaniljbotten fylld med vaniljmousse och fruktbitar. Spritsad med vispad grädde och dekorerad med frukter (aprikos och blåbär) och animalfri/gelatinfri gelé. 

Batman tårta till Altin 2år


Chokladbotten fylld med jordgubb-, vanilj- och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och smörkräm.


Fototårta till Ali


Chokladtårta fylld med hallon-, choklad- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i smörkräm och ätbart handgjort målning och foto, samt sockerkulor.