söndag 26 februari 2017

Cars tårta till Ali


Vaniljbotten fylld med jordgubb-hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta och nonstop choklad knappar. 


Trolls tårta till Yasmin


Chokladtårta fylld med jordgubb-hallonmousse, vaniljmousse och choklad.  Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modeleringspasta och nonstop chokladknappar 






Larva tårta till Julius


Chokladtårta fylld med jordgubbs- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda modeleringspasta, klubbor och nonstop  choklad knappar. 





torsdag 16 februari 2017

Förlovningstårtor till Mohammed och Soso


Vaniljbotten fyllda med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklade med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta, sugerpaste, sockerkulor och sidenband. 













måndag 13 februari 2017

Presenttårta till Bzhwen


Vaniljbotten fylld jordgubbsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och butter cream icing. 






söndag 5 februari 2017

Olaf tårta till Tareq och Maria


Chokladtårta fylld med hallonmousse, vaniljmousse och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta. 




Monster High tårta till Melissa

 
Chokladtårta fylld med jordgubbsmousse, chokladmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste. På toppen av tårtan står en allergianpassad cupcake spritsad med smörkräm och dekorerad med sugerpasteblommor. 


Smörgåstårta


Smörgåstårta gjort på lite tjockare bröd än formskivor typ polarbröd. Fyllda med tonfiskröra och spacklade med lätt och krämig röra på toppen. Dekorerad med gurka, ägg, räkor, laxrosor, citron och dill. 


Doptårta till Cataleya


Chokladtårta fylld med jordgubbsmousse, hallonmousse, vaniljmousse, chokladmousse och chokladbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta och sugerpaste. 







Rosen cupcakes till Fiona


Allergianpassade cupcakes i vanilj. Spritsade med butter cream icing/smörkräm i ros form. 




Smörgås tårta till Fiona


Smörgås tårta fylld med tonfisk röra och räkröra. Spacklad med syrlig och krämig röra. Dekorerad med kokta ägg, hand skalade räkor, gurka, citron, gräslök, laxrosor, några vindruvor och dill. 



Cars tårta till Ylli


Vaniljbotten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste.  Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och tårtdekorationer i plast. 



Speltårta till Danjal


Vanilj botten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationen är spritsad i butter cream icing/smörkräm. 





Macarons




Macarons


Stora spröda macarons fyllda med en krämig gansch. Är mer rosa i färgen men det syns dåligt på bild. 




Juicy couture tårta


Vaniljbotten i 4 tårtor staplade på varandra. Fyllda med vaniljmousse och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde på de två första våningarna och täckt med sugerpaste. De två översta är spacklade med butter cream icing och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste.