lördag 2 september 2017

Mios blixten och bärgarn tårta


Vaniljbotten fylld med vaniljmousse och jordgubbsmousse. Samt ett lock av sugerpaste. 


Johannas födelsedagstårta


Chokladtårta i två våningar, fyllda med chokladmousse och jordgubbsmousse. Täckta och dekorerade med sugerpaste.




Chaneltårta


Chokladtårta fylld med jordgubbsmousse och chokladmousse samt ett sugerpaste lock.




Choklad och kinder tårta


Chokladtårta med choklad och kinder rätt igenom...yummi;)




Babyshower tårta till Anik


Vaniljbotten fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i modeleringspasta samt sockerkulor. 


Gjenetas födelsedagstårta


Chokladtårta fylld med jordgubbbsmousse och chokladmousse. Spacklad med vispas grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i flowerpaste. 


18års tårta


Chokladtårta fylld med vaniljmousse och chokladmousse samt frukt och banan. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i modeleringspasta och sockerkulor.



Violett födelsedagstårta


Chokladtårta fylld med vaniljmousse och chokladmousse samt frukt och banan. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i modeleringschoklad. 


Liraks Fotbollstårta



Vaniljbotten fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse, samt ett marsipan lock på.


Chanel tårta


Chokladtårta fylld med vaniljmousse och jordgubbsmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i modeleringspasta  och sockerkulor. 

 

Lindas Chokladtårta



Chokladtårta med choklad rätt igenom...yummi;)



lördag 29 juli 2017

Frost tårta till Elina


Chokladtårta fylld med chokladkräm, vaniljkräm och chokladpudding enligt födelsedagsbarnets önskemål. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på dekorationsgele, tårtdekorationer i plast samt marsipan och strössel. 



lördag 22 juli 2017

Babyshowertårta its a boy!!


Vaniljbotten fylld med blåbärsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och modelleringspasta samt sockerkulor. 


torsdag 20 juli 2017

Paw patrol tårta till Erblin



Chokladbotten fylld med jordgubb- och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste samt en ätbar tårtbild. Resterande dekorationer är gjorda i sugerpaste. 


Ww wresling tårta till Mohammed


Chokladtårta fylld med hallon-, vanilj- och chokladmousse. Spacklad med ganach täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjord i sugerpaste. 





Flygplans tårta till Hussein


Vaniljtårta fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i tårtdekorationer och sugerpaste 


Babblar tårta Yahya


Chokladtårta fylld med hallon-, vanilj- och chokladmousse. Spacklad och spritsad med ganach. Dekorationerna är gjorda i vispad grädde, ganach, sugerpaste och strössel.


Macarons och cakepops


Macarons fyllda med ganach och vanilj cake pops med vit choklad 






Tårta till Eliana


Vaniljbotten fylld jordgubb mousse, fruktbitar och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta och sugerpaste. 






Kitty tårta till Cataleya



Chokladtårta fylld med jordgubb och choklasmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda tårtdekorationer och sugerpaste samt sidenband



 

Cakepops


Vanilj cakepops med vit choklad. Dekorerad med sugerpaste och sockerkulor. 


Fotbollstårta till Modi


Chokladtårta fylld med hallon-, choklad-, och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i tårtdekorationer och sugerpaste.