lördag 31 december 2016

Gott nytt år tårta

Det här är sista tårtan för i år. Jag vill önska alla ett gott nytt år!!!


Choklad tårta fylld med hanllon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorerad med vanilj cakepops doppade i choklad och massa strössel;)














fredag 30 december 2016

Tiara tårta till Lanja


Vaniljbotten fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i flowerpaste. 













Hjärttårta till Emma


Vaniljbotten fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i flowerpaste.







fredag 23 december 2016

Spiderman tårta till Jawad


Vaniljbotten fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta, sugerpaste och kristyr. 






måndag 19 december 2016

Mohammed Moskétårta till Hossein


Chokladtårta i två våningar fylld med vanilj-, hallon- och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Pelarna eller de lutande pelarna:( är gjorda på cakepops. 





söndag 18 december 2016

Babytårta till Hossein


Choklad tårta fylld med hallon- och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och dekorerad med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta och sugerpaste. 






Baby smashing cake tårta


Vaniljbotten utan fyllning då tårtan enbart skulle användas för fotografering. (Baby smashing cake fotografering). Spritsad med smörkräm. 



Ninjago cupcakes till Adrian


Chokladcupcakes fyllda med ganach och spritsade med chokladkräm. Dekorationerna är gjorda i vaniljkakor och sugerpaste. 




Ninjago tårta till Adrian


Princesstårta fylld med hallonsylt, vaniljkräm och vispad grädde. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i marsipan. 





Nalle puh cupcakes till Valentin


Chokladcupcakes fyllda med ganach och spritsade med chokladkräm. Dekorationerna är gjorda på vaniljkakor och modelleringspasta. 










Nalle puh tårta till Valentin


Vaniljbotten fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta.