onsdag 26 oktober 2016

Chanel tårtor till Silvia


Chokladtårtor fyllda med jordgubb-, vanilj- och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckda med marsipan. Dekorationerna är gjorda på modelleringspasta och sockerkulor. 








tisdag 11 oktober 2016

Äggfria citroncupcakes


Äggfria citron cupcakes spritsade med äggfri vaniljkräm. 






Mimmi tårta till Farah 9år


Vaniljbotten fyllda med vaniljmousse och fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste. 





Hulken och spiderman tårta till Jihad


Vaniljbotten fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på modelleringspasta. 







söndag 9 oktober 2016

Frosttårta till Elif


Chokladtårta fylld med jordgubb-, choklad-, och vaniljmousse med fruktbitar. Spacklad med vispas grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på oätliga frostbilder, sidenband och tiara. Resten av dekorationerna är ätbara. På toppen har jag placerat en äggfri cupcake spritsad med smörkräm, då en av gästerna är allergisk mot ägg. 





fredag 7 oktober 2016

Smörgåstårta till Fiona


Stor smörgåstårta i vit formbröd fylld med ett lager tonfiskröra och ett lager ägg och räkröra. Spacklad med grädd- och cream fraich röra. Dekorerad med lax, caviar, räkor, grönsaker och örter. 












måndag 3 oktober 2016

Motorcykeltårta till Alban


Vaniljbotten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med visad grädde och täckt med svart sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på modelleringspasta och smörkräm.




Spiderman tårta till Mohammed


En princesstårta fylld med hallonsylt och vaniljkräm. Spackla med ett tjockt lager vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på marsipan och figurmarsipan. 



1års tårta till Aya


Vaniljbotten i båda våningarna fyllda med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste och sockerkulor. 




Snabbgjord bumbleebetårta


En snabbgjord tårta som snabbt slängdes ihop med lillebror för att fira storebrorsans födelsedag. Tårtan är gjord på sockerkaksbotten fylld med hallonsylt och vaniljkräm. Spritsad med gulfärgad vispad grädde och dekorerad med ett tårtoblat, som snabbt smälter på grund av fukten från grädden. Men den skulle ändå ätas direkt så det gjorde inget. Runt tårtan dekorerade vi med kanderade och färgade fruktbitar:)mums;)