lördag 30 april 2016

Babyshower tårta med elefant


Chokladbotten fylld med chokladkräm och vaniljkräm. Spacklad vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på modelleringspasta och sugerpaste. 






Sofia tårta Leora


Chokladbotten fylld med vaniljmousse och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på ätbar tårtbild och sugerpaste. 




Baby Musse pigg tårta till Ledian

 
Chokladbotten fylld med vaniljkräm och chokladkräm. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste. 



Nalletårta till Mohammed


Vaniljbotten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på modelleringspasta. 


Gatsby tårta


Chokladbotten fylld med chokladkräm och vaniljkräm. Spacklade med choklad ganach och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda med en ätbar tårtbild och modelleringspasta. 





lördag 16 april 2016

Tårta med Bohuslän båt


En princesstårta i sockerkaksbotten fylld med drottningsylt, vaniljkräm och vispad grädde. Spacklad med vispad gräde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i marsipan. 








fredag 8 april 2016

Violetta tårta till Sara


Vit botten fylld med jordgubb-, hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på ätbar tårtbild och modelleringspasta 





Askungen tårta till Fatma


Chokladbotten i två våningar fylld med vanilj-och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta.





Påfågel tårta till Arwin


Vit botten fylld med vanilj- och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta.