lördag 26 mars 2016

Sminktårta till Steffanie


Chokladbotten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på 
modelleringspasta och ett sidenband.



Tårta till Savia


Vaniljbotten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på modelleringspasta, sockerkulor och sidenband. 


Olof tårta till Julian


Sockerkaksbotten fylld med klassisk princesstårte fyllning, spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorta marsipan och modelleringspasta. 



tisdag 22 mars 2016

Tårta till team Gbg


Chokladtårta fylld med chokladkräm och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde smaksatt med vanilj samt ett lock av marsipan. Tårtbilderna är ätbara. 



Barbie tårta till Malak


Chokladtårta fylld med hallonmousse, chokladkräm och vaniljmousse med fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är också gjorda på sugerpaste. 





torsdag 17 mars 2016

Hjärtetårta till Shqipe


Vaniljbotten fylld med vaniljmousse och fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på modelleringspasta och smörkräm. 






Barcelona tårta till Husein


Vaniljbotten fylld med vaniljmousse och fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är också gjorda i sugerpaste och smörkräm. 


onsdag 9 mars 2016

Frost tårta till Leona


Chokladtårta fylld med chokladkräm och vaniljkräm. Dekorerad med en ätbar tårtbild och butter cream icing (smörkräm) 





söndag 6 mars 2016

Frost tårta till Mila och Dina


Vaniljbotten fyllda med jordgubb- och vanlijmousse. Spacklade med vispad grädde och täckt med marsipan. 







onsdag 2 mars 2016

Justin Bieber tårta


Vaniljbotten fylld med vaniljmousse och fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på marsipan och en ätbart tårtbild.