söndag 31 januari 2016

Champagne tårta till Diana


Vit botten fylld med 2 lager skogsbärsmousse och 2 lager vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda med modeleringspasta och sugerpaste. 



söndag 24 januari 2016

Tandläkartårta


En chokladtårta fylld med hallon-, vanilj-, och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda av modeleringspasta. 




Röd hjärtformad födelsedagstårta


En chokladtårta fylld med hallon-, vanilj-, och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på flowerpaste, sugerpaste, kristyr och sockerkulor. 




lördag 16 januari 2016

Rosa babytårta


Chokladtårta fylld med choklad-, vanilj- och vaniljmousse med fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste, modeleringspasta och sockerkulor. 


söndag 10 januari 2016

Kabbie tårta till Amie


Chokladbotten fylld med vanilj-, choklad-, och jordgubbsmousse. Spacklad med ganach och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är också gjorda på sugerpaste. 




Förlovningstårta i guld och vit till Noor och Hosein


Vaniljbotten fylld med vaniljmousse och fruktbitar. Spacklad med vispad grädde  och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på flowerpaste.