lördag 24 oktober 2015

Frost tårta till Albina


Vit botten fylld med skogsbärsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är också gjorda på sugerpaste. 










söndag 18 oktober 2015

Fototårta till Farah


Sockerkaksbotten fylld med vaniljmousse och fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med ätbart foto och sugerpaste. Dekorationerna är också gjorda i sugerpaste.







söndag 11 oktober 2015

Äppelcupcakes med mecka tema


Äpplecupcakes med äppelbitar i och vaniljfrosting. Dekorerad med sugerpaste och strössel. 











Kabbe tårta


Chokladtårta i två våningar som är centrerade med varandra. Syns inte på tårtan. Fylld med vanilj-, choklad-, och hallonmousse. Spacklad med ganach och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är också gjorda i sugerpaste.










Planes tårta


En chokladtårta fylld med vanilj-, choklad-, och skogsbärsmousse. Spacklad med chokladkräm och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i marsipan, modeleringspasta och kristyr. 







lördag 3 oktober 2015

Gravid kvinna tårta


Chokladtårta fylld med vanilj-, choklad- och blåbärsmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är också gjorda i sugerpaste. 




Eid Ghadir tårta



Vit botten fylld med två lager vaniljmousse och fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste