lördag 19 september 2015

Star wars tårta till Radwan


Chokladbotten fylld med vanilj-, choklad-,  och skogsbärsmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på marsipan och modelleringspasta. 



Bumblebee tårta till Zulfikar


Vit botten fylld med vanilj- och skogsbärsmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på marsipan och modelleringspasta. 




onsdag 16 september 2015

Manchester United tårta


En chokladtårta fylld med choklad-, vanilj- och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är också gjorda i marsipan. 



måndag 14 september 2015

Michael Kors tårta till Zahra


Vit botten fylld med jordgubbs-, vanilj-, och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är också gjorda på marsipan. 


söndag 13 september 2015

Spiderman tårta till Yehia


Vit botten fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är också gjorda i marsipan. 













lördag 5 september 2015

Mios babblarna tårta


Vit botten fylld med skogsbärsmousse och vaniljmousse i flera lager. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är också gjorda i marsipan. 









onsdag 2 september 2015

Krontårta till Ririi


En chockladtårta fylld med choklad-, vanilj och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är också gjorda i marsipan.