söndag 23 augusti 2015

Gräddtårta


Vit botten fylld med jordgubbs-, vanilj och hallonmousse. Dekorerad med nektariner och spritsad med vispad grädde 

Tv spel tårta


Vit botten fylld med tre lager med vanilj, jordgubbs-, och hallonmousse och m&m  chokladknappar. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på modeleringspasta. 








söndag 16 augusti 2015

Hello Kitty tårta till Maryam


En halv chokladtårta och en halv vaniljtårta i en fyrkantig tårta varav chokladtårtan är fylld med jordgubb- och chokladmousse. Och vaniljtårt halvan är fylld med vanilj-och jordgubbsmousse. Jag har markerat med lila sugerpaste för choklad och rosa sugerpaste för vanilj. Dekorerad med hello Kitty och rosor gjort på modeleringspasta.  




måndag 3 augusti 2015

Krontårta till Shega


Vit botten fylld med skogsbärsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i moddeleringspasta och sugerpaste. 








Minontårta

 
En chokladtårta fylld med hallon-, choklad-, och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är också gjorda i marsipan. Cupcakesen är gjord på en lätt vaniljmuffins spritsad med ganach. 






Tårta till Jana


En chokladtårta fylld med hallon-, choklad-, och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta.