tisdag 30 juni 2015

Cars tårta till Erblin


Chokladbotten fylld med jordgubb-, blåbär- och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste och ett foto med födelsedagsbarnet på. Dekorerad med mini smarties, cars tårtfigurer och sugerpaste 



torsdag 18 juni 2015

Studenttårta till Linda


En chokladtårta fylld med choklad- och jordgubbsmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda med moddelerings pasta och marsipan. 






måndag 15 juni 2015

Fåret Shaun tårta till Karin


En klassiskt princesstårte fyllning med drottningsylt och vaniljkräm. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta. 








Ljuslila tårta till Karin


En klasisk princesstårte fyllning med hallonsylt och vaniljkräm. Spacklad med grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i ett tygband, silverfärgade chokladknappar (nonstop) och handgjorda marsipan rosor.





Chokladtårta till Karin


En chokladtårta fylld med hallon- och chokladmousse. Spacklad och spritsad med ganach. Dekoratinerna är gjorda i marsipan. 



Studenttårta till Dajana


En chockladtårta fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste. 







fredag 12 juni 2015

Studenttårta till många


En chokladtårta fylld med hallon-, vanilj- och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste. 






tisdag 9 juni 2015

Studenttårta till Rusul

   
En studenttårta gjord på vit botten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på tygband och marsipan. 

Supermario tårta till Mohammed


Vit botten fylld med skogsbärsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Den stora Svampen är också tårta med samma fyllning som alltså går att äta. Resterande dekoration är gjorda på modelleringspasta.






söndag 7 juni 2015

Studenttårta till Anas


Vit botten fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är också gjorda i marsipan. 




onsdag 3 juni 2015

Studenttårta till Kevin


En studenttårta i två våningar varav studenthatten är översta våningen av tårtan. Gjord i vit botten fylld med hallonmousse och vaniljmousse spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är också gjorda i marsipan och ett blå gult band.