onsdag 22 april 2015

Födelsedagstårta i choklad


En chokladtårta fylld med hallon- och chokladmousse. Spacklad med ganach och spritsad med chokladkräm. 




lördag 18 april 2015

Spiderman tårta till Olle


En klassisk princesstårta i vit botten fylld med hallonsylt och vaniljkräm. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. 


Båttårta till Olle


En klassiskt princess tårta i vit botten fylld med hallonsylt och vaniljkräm. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i marsipan. 







Segelbåtstårta till Olle


En klassiskt prinsesstårta med vitbotten fylld med hallonsylt och vaniljkräm. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i marsipan.


söndag 12 april 2015

C&Fs förlovnings tårta


En tre våning förlovnings tårta i vit botten fylld med vanilj- och hallonmousse.  Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste.  Dekorationerna är gjorda medr riktiga rosor och sidenband.





söndag 5 april 2015

Rosa ros tårta till Aya


En vit botten i 3delar fylld mer två lager hallonmousse och ett lager vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta.




fredag 3 april 2015

Frukt- och chokladtårta till Hussein


En chokladtårta fylld med vaniljmousse och fruktbitar. Spritsad med chokladkräm och dekorerad med frukt och vegetarisk gelé. Stort grattis till min habibi hipp hipp hurra hurra:)