lördag 28 februari 2015

Cars tårta till Aydin


En chokladbotten fylld med blåbär- och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta. 




Tiara tårta till Blinera


En minivåningstårta i vit botten fyllda med jordgubb- och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på modelleringspasta. 


Farmers cupcakes


Chockladcupcakes fyllda med chockladbitar och spritsad med chocklad frosting. Citroncupcakes fyllda med citronfromage och spritsad med vanilj cream cheese frosting. Dekorationerna i form av djur är gjorda i kristyr. 

Ko tårta till en djurvän


En mini våningstårta med två olika bottnar. Nedersta våningen i chokladbotten fylld med hallon, vanilj och chokladmousse. Översta våningen är en citronbotten fylld med blåbär- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste i nedersta våningen och marsipan i översta våningen. Dekorationerna är gjorda i kristyr och modelleringspasta 

Choklad hjärta


En chokladtårta fylld med vanilj- och jordgubbsmousse. Spacklad med chokladmousse och spritsad med lite ganach. 





söndag 22 februari 2015

Baby blå tårta till Ylli


En mini våningstårta i vitbotten fylld med vanilj- och jordgubbsmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på modelleringspasta. 


Julius kinderägg tårta


En chokladtårta fylld med vanilj-, jordgubb- och chokladmousse i form av ett kinderägg med kinderägg i tårtan. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. 

tisdag 10 februari 2015

Princes tårta till Embla


En chokladtårta fylld med hallon-, vanilj-, och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda av plast och därmed lekbara!;)



Frosttårta till Embla


En frosttårtan gjort på vit botten fylld med blåbärsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vipad grädde och täckt med sugerpaste. Fotot är ätbart. 

Kärlekstårta


En hjärtformad chokladtårta med ätbart personligt fotografi. Tårtan är fylld med dubbla lager av chokladmousse och spacklad med ganach och täckt med marsipan. Dekorationerna är också i marsipan. 

Orange Björntårta till Stefan


En chokladtårta fylld med chokladmousse och vaniljmousse. Täckt med en bit marsipan och dekorerad med modelleringspasta. Spritsningen är gjord på grön färgad vispadgrädde med smak av vanilj  

Nutella tårta


En nutella tårta fylld med nutellakräm och vaniljgrädde med banan i en chockladtårta. Spacklad med ganach och täckt med marsipan. Dekorerad med sugerpaste.