söndag 18 januari 2015

Svart vit tårta till 18 åring



En rektangulär sockerkaksbotten fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste. 




Cars figurtårta


En bil tårta i två våningar. Bilen är också en tårta gjord i sockerkaksbotten fylld med hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispadgrädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och kristyr. 



 

söndag 4 januari 2015

The Fooo tårta


En chokladtårta fylld med choklad-, jordgubb- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste. 

fredag 2 januari 2015

Spiderman tårta


En chokladtårta fylld med vit chokladmousse och jordgubbsmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta. 

Turtels tårta


En chockladtårta fylld med vit chokladmousse och vaniljmousse med fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modelleringspasta. 

Princess och slott tårta


En två våningstårta i chockladbotten fylld med chocklad-, hallon- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och kristyr.