torsdag 31 december 2015

Smörgåstårta till nyår


En smörgåstårta i vit bröd fylld med tonfiskröra, ägg och räkröra. Samt dekorerade med laxrosor, lim skivor, gurk skivor, ägg, svart kaviar, räkor, citron och dill. 







Nyårsstubbe och annat gott


Nyårsstubbe med choklad fylld med vidpadgrädde och spritsad med ganach. 


Enkel sockerkaka med lite vispad grädde och jordgubbar 


Saffransbullar fyllda med vaniljfyllning. 










fredag 25 december 2015

Julig tomtar tårta till Mia


Citronbotten fylld med blåbärsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på marsipan och modelleringspasta. 


torsdag 24 december 2015

Julig gräddtårta till Alma


En julig gräddtårta i vit botten fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse med fruktbitar. Spritsad med vispad grädde och dekorerad med jordgubbstomtar och lite kokosflingor. 


Chokladiga jul cupcakes


Choklad cupcakes som jag fyllt med chokladmousse och spritsat med ganach . Dekorerad med sockerströssel och sockerfigurer. 




söndag 20 december 2015

Audi tårta till Fatih


Vit vaniljbotten fylld med vaniljmousse och fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste och lite flowerpaste till rosen. 






Rosa baby cupcakes i choklad


Chokladcupcakes med rosa vanilj frosting, vaniljkakor och sugerpaste dekorationer.



Choklad cupcakes med ganach överdrag , spritsade med chokladkräm och dekorerade med rosa och vita sockerkulor. 









Chanel tårta till Diana


Vit vaniljbotten fylld med vanilj- och skogsbärsmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är också gjorda i sugerpaste och sockerkulor. 





torsdag 17 december 2015

Miniontårta till Adrian



En liten miniontårta i klassisk princesstårte fyllning och smaker. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i marsipan och plast ballonger. 
Stort grattis på Adrians 3års dag, hipp hipp hurra hurra 




söndag 13 december 2015

Puderrosa förlovnings tårta till Emad & Zahra


Vit botten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i modeleringspasta och sugerpaste. 





Barcelona tårta till Blerton


Vit botten fylld med hallonmousse och vanlijmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i ett ätbart Barcelona oblat och marsipan. 


söndag 29 november 2015

Choklad cupcakes till Binta


Choklad cupcakes med hallonmousse fyllning. De rosa är spritsade med vaniljfrosting och dekorerade med vit strössel. De vita är spritsade med vit choklad och cream cheese frosting samt dekorerade med rosa strössel. 








Bintas rosa tårta


En två våningstårta i chokladbotten fylld med choklad- och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste och modelleringspasta. 
Ett stort grattis till födelsedagsbarnet Binta hipp, hipp hurra, hurra!!! 






 

Hjärtformad förlovningstårta till Salih & Quendresa


En stor hjärtformad förlovningstårta i ca 50 bitar i chokladbotten. Fylld med vanilj-, choklad-, och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med röd marsipan. Dekorationerna är gjorda i marsipan och modelleringspasta. 
Stort grattis till Salih och Quendresa! 





 






lördag 21 november 2015

Cars tårta till Haris


Vit botten fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste, modelleringspasta och kristyr. 








Frost tårta Sham


En chokladbotten fylld med chokladmousse och vaniljmousse med fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste och modeleringspasta.