söndag 28 september 2014

Bröllopstårta i rött och vitt


En bröllopstårta i 4 våningar med chokladbotten fyllda med chokladmousse och jordgubbsmousse. Spacklade med vispad grädde och täckta med sugerpaste lock. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste, sidenband och plastrosor som jag doppat med silverfärgad glitter. 






fredag 12 september 2014

Real Madrid tårta


En tårta gjord på chokladbotten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste och sockerkulor. 


Minioner tårta (dumma mej2 tårtor)


Gula miniontårtan är gjord på sockerkaksbotten fyllda med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispgrädde och täckt med sugerpaste. Dekorerade med sugerpaste och modelleringspasta. 

Lila miniontårta är gjord på chokladbotten fylld med chokladmousse och skivad banan och vaniljmousse. Spacklad med vispgrädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste och modelleringspasta. 





Björntårta och cupcakes till Mohammed 1år


En tårta i chokladbotten fylld med hallonmousse och chokladmousse. Spacklad med vispadgrädde med lite vaniljsmak. Täckt med sugerpaste och dekorerad med modelleringspasta. 



Cupcakesen är gjorda på citronmuffins fyllda med vaniljkräm och spritsade med cream cheese frosting. Dekorerade med modelleringspasta och chokladfotbollar.










måndag 1 september 2014

Tårta med bilar


En vit botten fylld med vaniljmousse och cocktail frukter i ett lager och persika skivor i andra lagret. En god och fruktig smakkombination täck med marshmallowsfondant och dekorerad med modeleringspasta. 

Sofia tårta till Malak


En chockladtårta fylld med chokladmousse och hallonmousse. Täckt med sugerpaste. Dekorationerna är Sofia leksaker