lördag 29 mars 2014

Tårta till princess Diana


En sockerkaksbotten fylld med ett lager hallonmousse och två lager vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med  vit vegetarisk sugerpaste. Dekorationerna är gjorda med sugerpaste. 






söndag 23 mars 2014

Mors dag tårta

Chokladtårta fylld med vaniljmousse och bananskivor. Spacklad med chokladkräm och dekorerad med färska rosor 

Spiderman tårta till Arwin

En blå marmorerad tårta i sockerkaksbotten fylld med vaniljmousse och jordgubbsmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på marsipan och kristyr. 



söndag 16 mars 2014

Batman och spiderman tårta

En 2 vånings chokladtårta fylld med ett lager vaniljmousse med fruktbitar och ett lager chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorerad med modelleringspasta och kristyr.




 

söndag 9 mars 2014

Frukt- och gräddtårta till Brosan

En sockerkaksbotten fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse med banan. Spritsad och dekorerad med vispadgrädde, frukt och choklad. Stort grattis till världens bästa storebror som har fyllt 31 år idag. Vi älskar dig!!! Hipp hipp hurra hurra hurra!!!!:) 


Grädd- och frukttårta till Saads Service

En sockerkaksbotten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Täckt med frukt och gelé gjort på agar agar. Spritsad och dekorerad med vispad grädde, frukt och choklad. 

söndag 2 mars 2014

Kalle Anka tårta

En babyblue Kalle anka tårta gjord i sockerkaksbotten. Fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda i modeleringspasta och kristyr. 







Sjukhus tårtor



Sjukhus tema på två födelsedags tårtor till Anna som fyller år idag. Och som ville bjuda sina arbetskamrater på Reumatologen på tårta. Stort stort grattis till Anna! 
Båda tårtorna är gjorda på sockerkaksbotten fyllda med skogsbärsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på modelleringspasta och kristyr.