onsdag 31 december 2014

Chokladig frukttårta


En chokladtårta fylld chokladmousse och hallonmousse. Spritsad och dekorerad med chokladkräm och frukt 

Födelsedagstårta till Ghassan


En sockerkaksbotten fylld med vaniljmousse och fruktbitar i tre lager 






Frukttårta till Alma


En frukttårta fylld med jordgubbsmousse och vaniljmousse med banan. Spritsad och dekorerad me vispad grädde och bär 




måndag 29 december 2014

Nyårstårta till Mia


En vit botten fylld med vaniljmousse och frukt. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på sockerkulor och sugerpaste 


onsdag 24 december 2014

Chokladig frukttårta


En chokladtårta fylld med mjölkchokladmousse med banan och vaniljmousse med coctailfrukt. Spritsad med chokladkräm och dekorerad med frukt och sockerblommor 








Chokladig jultårta


En Chokladtårta fylld med chokladmousse gjord på mascarpone och vaniljgrädde. Täckt med ganach och dekorerad med sugerpaste och modelleringspasta och kristyr. God jul:) 




fredag 12 december 2014

Nadines Mimmi pigg tårta


En sockerkaksbotten fylld med skogsbärsmousse och vaniljmousse. Spacklad vispad grädde och täckt och dekorerad med sugerpaste 

Nadines Surr bi tårta


En mjölkfri chockladtårta fylld och spacklad med mjölkfri chokladfrosting. Täckt med marsipan och dekorerad med modelleringspasta. 





Nadines Hello Kitty tårta


En chokladtårta fylld med chokladmousse och vaniljmousse med persikoskivor. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekoration är gjorda på flowerpaste. 





lördag 6 december 2014

Play Doh tårta


En vit botten fylld med vaniljmousse och fruktbitar. Spacklad med vispad grädde, täckt och dekorerad med marsipan. 





Examens tårta till Caisy


En vit botten fylld med vaniljmousse och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde, täckt och dekorerad med marsipan.






söndag 23 november 2014

Tårta till Haris


En sockerkaksbotten fylld med vaniljmousse och fruktbitar. Spacklad med vispad grädde och täckt och dekorerad med sugerpaste. 




lördag 22 november 2014

1års tårta till Haris


En stor sockerkaksbotten fylld med skogsbärsmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt och dekorerad med sugerpaste och modelleringspasta 








lördag 8 november 2014

Lövgärdets Busstårta



En busstårta gjord på vit botten fylld med vanijmousse och färska bär och frukt. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste






söndag 2 november 2014

Disney frost tårta


En choklad tårta fylld med skogsbärsmousse och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste 

lördag 25 oktober 2014

Ljus grön mini våningstårta till Sahar


En minivåningstårta fylld med vaniljmousse och bananskivor och chokladmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda i sugerpaste


måndag 13 oktober 2014

Vit/rosa tårta till arbetskamraterna


Den här tårtan gjorde jag till mina arbetskamrater på jobbet till vårt nattmöte. Tårtan fick bli romantiskt rosa och eftersom jag glömde fota och gjorde den fort så fick det bli några snabba hastiga foton bland allt bröte från mötet. Tårtan innehåller en sockerkaksbotten fylld med vanilj och hallonmousse, spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste. 



söndag 12 oktober 2014

Ivory bröllopstårta


En chokladtårta fylld med chokladmousse och hallonmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med sugerpaste.




måndag 6 oktober 2014

Chokladtårta till Suzi


En chokladtårta i chokladbotten fylld med chokladmousse och vaniljmousse och bananskivor. Stort grattis på födelsedagen Suzi!!hipp hurra hurra:) 
Till min födelsedag som kommer strax efter Suzis så ordnade min man den här goda tårtan 

Tack till min man, bror och familj som gjorde min dag helt underbar!:)


söndag 28 september 2014

Bröllopstårta i rött och vitt


En bröllopstårta i 4 våningar med chokladbotten fyllda med chokladmousse och jordgubbsmousse. Spacklade med vispad grädde och täckta med sugerpaste lock. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste, sidenband och plastrosor som jag doppat med silverfärgad glitter. 






fredag 12 september 2014

Real Madrid tårta


En tårta gjord på chokladbotten fylld med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispad grädde och täckt med marsipan. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste och sockerkulor. 


Minioner tårta (dumma mej2 tårtor)


Gula miniontårtan är gjord på sockerkaksbotten fyllda med hallonmousse och vaniljmousse. Spacklad med vispgrädde och täckt med sugerpaste. Dekorerade med sugerpaste och modelleringspasta. 

Lila miniontårta är gjord på chokladbotten fylld med chokladmousse och skivad banan och vaniljmousse. Spacklad med vispgrädde och täckt med sugerpaste. Dekorationerna är gjorda på sugerpaste och modelleringspasta. 





Björntårta och cupcakes till Mohammed 1år


En tårta i chokladbotten fylld med hallonmousse och chokladmousse. Spacklad med vispadgrädde med lite vaniljsmak. Täckt med sugerpaste och dekorerad med modelleringspasta. 



Cupcakesen är gjorda på citronmuffins fyllda med vaniljkräm och spritsade med cream cheese frosting. Dekorerade med modelleringspasta och chokladfotbollar.