torsdag 21 februari 2013

Speltårta

En rektangulär chokladtårta fylld med ett lager hallonmousse och ett lager vitt chokladmousse. Spacklad med grädde. Täckt och dekorerad med marsipan. Vill någon spela:)





Somrig tårta till Mary 90år

En sockerkakstårta fylld med vaniljmousse och hallonmousse. Spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marsipan.



Mirandatårta till Idalikas mamma

En chokladtårta fylld med ett lager chokladmousse och ett lager vaniljmousse. Spacklad med chokladgrädde. Täckt och dekorerad med marsipan, chokladgrädde och grädde.
 



Super Mario tårta till Ibrahim

En sockerkakstårta fylld med vaniljmousse och jordgubbsmousse. Spacklad med grädde. Täckt och dekorerad med marsipan.





Frukttårta med marängfrosting

En sockerkakstårta fylld med vaniljmousse och hallonsylt. Dekorerad med choklad och frukt täckt i gelé. Spacklad med marängfrosting.




Chokladig nyårstårta 2013

En extra tjock kladdkaka fylld med vaniljgrädde och spacklad med chokladgrädde. Dekorerad med chokladblad och chokladsiffror. Enkelt och jättegott:)

Barbietårta till Rose







Miranda tårta till Preet

 En chockladtårta fylld med ett lager chockladmousse och ett lager vaniljmousse spacklad med chockladgrädde. Dekorerad med marsipan och chockladgrädde.




Mr Bean Tårta

 

En fyrkantig sockerkaksbotten fylld med ett lager vaniljmousse och ett lager skogsbärsmousse. Spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marsipan.



Barbie-Trassel tårta

En barbietårta, likt Trassel, i sockerkaksbotten fylld med ett lager vaniljmousse och ett lager hallonmousse. Spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marsipan.




söndag 10 februari 2013

Miranda tårta till Caisy




En väldigt god kombination av smaker. Chockladbotten fylld med ett lager vaniljmousse och ett lager chockladmousse täckt med en liten rund bit marsipan och spacklad med chockladgrädde. Så gott!!