torsdag 13 september 2012

Lila Hello Kitty tårta till Maryam 3år


En rund chokladbotten fylld med chokladmousse och vaniljgrädde. Spacklad med grädde, täckt med lila marsipan. Önskemålet var en stor Hello Kitty som syntes gjorde därför en Hello Kitty in 3D he he;) Dekorationerna är gjorda i marsipan.
 







Cars tårta till Hamodi 5år

 
En fyrkantig sockerkaksbotten fylld med cocktailfrukt blandat med vaniljgrädde. Spacklad med grädde, täckt med lite grön- marmorerad marsipan och dekorerad med marsipan. Bilen är köpt. Enkelt o snyggt!!!










tisdag 11 september 2012

Barcelona

En fyrkantik chokladbotten fylld med ett lager vaniljmousse och ett lager chokladmousse. Täckt med sugerpaste som jag har målat barcelona på.


Morots cupcakes


Dom här goa cupcakes gjorde jag till barnen när jag höll på med trasseltårtan. Gjorde några med Philadelphiatopping och några med vaniljgrädde. Väldigt goa när dom är enkla så som dom är. Gick åt på minutenJ

Trassel tårta

Den här tårtan blev jag inte alls nöjd med. Önskemålet var en morotstårta fylld med philadelphiatopping, täckt med sugerpaste. När jag höll på med tårtan kom jag på att den kommer bli alldeles för sött med morotstårtan o toppingen ihop med sockerpastan. Sugerpaste i sig är ju bara socker. Men ett önskemål är ett önskemål. Trasselfiguren ser ju också väldigt rolig ut. Inte alls likt trassel förutom det långa håret. Jag får definitivt öva mer på att modelera.


Ängla tårta

Den här tårtan innehöll chokladbotten fylld med chokladmousse och hallonmousse.  Spacklad med grädde och täckt med ett marsipanlock som jag duttade lila pastafärg på. Dekorationerna är också gjorda med figur marsipan. Det ska förställa en ängel med ryggen mot som håller upp ett hjärta.




Supergod Chokladtårta!!!

Den här tårtan innehöll chokladbotten fylld med vaniljgrädde och färska jordgubbar. Spacklad med chokladkräm gjord på mascarpone. Den chokladkrämen är den godaste chokladkrämen tycker jagJ. Dekorationerna är gjorda med marsipan o guldsocker kulor.